BioVendor Group mění svou tvář

Představujeme novou identitu BioVendor Group!
V kostce
Sjednotili jsme vizuální styl všech našich značek, které nově vystupují jako součást BioVendor Group. Tato změna je nejviditelnějším krokem v dlouhotrvajícím procesu propojování našich firem a jejich know-how, který má napomoci vzniku přelomových produktů v diagnostickém odvětví.
BioVendor Group mění svou tvář

BioVendor Group roste. Od založení v roce 1992 se původně malá firma o několika zaměstnancích proměnila v nadnárodní skupinu, zahrnující několik světových poboček, vlastní R&D divizi a také zavedené značky TestLine, DiaSource, ViennaLab a Oxford BioSystems. Unikátní šíře portfolia nás řadí mezi významné hráče na světovém diagnostickém trhu. Završením úspěšné expanze uplynulých let je nově představené vizuální sjednocení všech našich značek pod hlavičkou BioVendor Group.

Novou značku lze rozdělit na dva celky – zcela nový brand BioVendor Group, který zastřešuje veškeré aktivity skupiny, a logotypy jednotlivých podznaček. Nejde ale jen o vizuální úpravu, nýbrž o kompletní změnu komunikace.
Cílem bylo zachování a znovuobjevení autentických hodnot a charakteru, který je v našich firmách přítomen po celou dobu jejich působnosti. Touha po objevování a hledání nových přístupů, nadšení pro obor, svoboda jednotlivce, profesionální i lidský zájem o blaho člověka – to vše jsou hodnoty, na kterých si zakládáme a které chceme nadále rozvíjet při spolupráci s našimi partnery a zákazníky,” vysvětluje CEO společnosti Michal Kostka.

Odkaz k historii, které si v našich firmách upřímně vážíme, dokresluje i vizuální zpracování logotypů nového brandu. Logo BioVendor Group, stejně jako loga všech podznaček, obsahují žlutý pentagon, který je po více než dvě dekády s našimi značkami spojován. Zachováno zůstalo i zdůrazněné písmeno “V” – odkaz na první logotyp firmy a Viktora Růžičku – našeho zakladatele, jehož vize, hodnoty a přístup k práci jsou i dnes opěrnými body firemní kultury.

Od roku 2017 je akcionářem BioVendor Group Consillium – rodinná společnost Tomáše Němce, pro kterou je lékařská diagnostika, spolu se sportem a udržitelným zemědělstvím, klíčovou investiční oblastí.

Nová identita BioVendor Group je nejviditelnějším krokem v naší dlouhodobé snaze o hlubší propojení jednotlivých firem skupiny, které umožní ještě lépe uspokojovat potřeby našich zákazníků a zlepšovat péči o ně. Zejména nyní, kdy jsou na zdravotnické systémy všech zemí kladeny extrémní nároky, roste i důraz na agilitu a efektivitu dodavatelů. “Naše vize je ještě intenzivnější rozšiřování a sdílení know-how. Vzájemnou synergií získáváme inovační potenciál, s jehož pomocí můžeme na diagnostický trh uvádět skutečně přelomové produkty a technologie,” uzavírá Michal Kostka.

Ing. Jana Držíková, MBA, Marketing Manager
BioVendor Group

Mohlo by vás dále zajímat

miR-129-5p as a promising biomarker in obesity research

The epidemic of obesity is now recognised as one of the most important public health problems facing the world today.
Objevit více
Circulating Biomarkers in Critical Illness and Sepsis

Sepsis is a life-threatening condition that arises when the body's response to infection causes injury to its tissues and organs.
Objevit více

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.
V pořádku