Medica 2023: Čtyři dny nezapomenutelných setkání

Společně pod jednotnou vlajkou skupiny BioVendor Group opět po roce v Düsseldorfu. Letošní ročník se nesl v duchu zájmu zahraničních návštěvníků.
V kostce
Jednu z největších akcí v oblasti zdravotnictví letos navštívil rekordní počet návštěvníků. Branami düsseldorfského výstaviště v průběhu čtyř dnů prošlo 83 000 zdravotnických pracovníků ze 166 zemí celého světa. 5 372 vystavujících firem pro ně připravilo nabídku širokého spektra inovací v segmentu ambulantní a klinické péče.
Medica 2023: Čtyři dny nezapomenutelných setkání

Jak se nám podařilo prosadit se v tak velké konkurenci a vytvořit v neosobní výstavní hale vstřícnou oázu vybízející k přátelskému setkání?

Pevně věříme, že dobře! Byly to pro nás náročné, ale vzrušující dny plné inspirativních a nezapomenutelných setkání a zajímavých rozhovorů. Děkujeme všem, kteří si našli chvilku a zastavili se za námi na našem stánku. A pokud jste neměli příležitost letošní ročník veletrhu navštívit, podívejte se na video, které nejlépe dokáže zachytit vřelou atmosféru veletrhu a poznejte Medicu očima našich kolegů.

Na shledanou zase za rok, 11. – 14. listopadu 2024 v Düsseldorfu!

Mohlo by vás dále zajímat