BioVendor Group Menu

Seznamte se s fastGEN technologií

BioVendor vyvinul uživatelsky přívětivé diagnostické soupravy NGS s vynikajícími analytickými parametry a extrémně rychlým zpracováním pro laboratoře jakékoli velikosti.
Seznamte se s fastGEN technologií

Personalizovaná terapie může pro pacienty s různými druhy závažných nádorových onemocnění znamenat velkou naději na prodloužení a zkvalitnění života. Pro efektivní nastavení terapie je nutné rozlišit pacienty, kteří budou mít z léčby benefit, od pacientů, jejichž karcinom je vůči terapii přirozeně rezistentní. Vhodné prediktivní molekulární markery umožňují zvýšit celkovou efektivitu a snížit finanční náklady na terapii. Informace o mutačním statusu genů KRAS, NRAS, BRAF, EGFR a IDH 1/2 je vyžadována pro indikaci správné terapie metastatických karcinomů a pro posouzení prognózy onemocnění.

Jedna technologie, více příležitostí

BioVendor přináší novou technologii fastGEN pro vyšetření mutačního statusu klinicky relevantních onkomarkerů pomocí NGS. Princip stanovení využívá NGS sekvenování krátkých amplikonů získaných pomocí jediné polymerázové řetězové reakce s tagovanými hybridními primery. Technologie fastGEN je jednoduchá, ultracitlivá, specifická a účinná – dokonale se hodí k diagnostice.

S reagenciemi připravenými ihned k použití, uživatelsky přívětivým pracovním postupem a komplexním řešením pro analýzu bioinformatických dat nabízí technologie fastGEN nové výhody pro klinický materiál.

Komplexní řešení kombinující přípravu knihovny s bioinformatickou analýzou

Technologie fastGEN zkracuje čas potřebný k přípravě knihovny a minimalizuje riziko kontaminace. Postup je navržen tak, aby umožňoval paralelní zpracování vzorků pro geny KRAS, NRAS, BRAF, EGFR a IDH 1/2. Pro analýzu hrubých dat sekvenátorů (FASTQ files) přinášíme software GENOVESA modul fastGEN s technickou a aplikační podporou v češtině.

Více o soupravách NGS

Mohlo by vás dále zajímat

miR-129-5p as a promising biomarker in obesity research

The epidemic of obesity is now recognised as one of the most important public health problems facing the world today.
Objevit více
Circulating Biomarkers in Critical Illness and Sepsis

Sepsis is a life-threatening condition that arises when the body's response to infection causes injury to its tissues and organs.
Objevit více